Billiga kontaktlinser - beställ linser här.

Linsvätska till kontaktlinser

Här köper du linsvätska

Här beställer du linsvätska på nätet och får den skickad hem till dig inom 24 timmar.

Olika sorters linsvätska

Optifree Express Optifree Express "No Rub"
Optifree Express "No Rub" är en så kallad gnuggfri linsvätska som används för desinfektion, rengöring, sköljning, återfuktning och förvaring av alla mjuka kontaktlinser. Linserna ska förvaras i linsvätskan i det stängda linsetuiet över natten eller i minst 6 timmar. Innan användning ska båda sidorna på linsen sköljas grundligt, för att ta bort eventuellt skräp på linsen.
Klicka här för mer information om produkten och för att beställaRenu MoistureLoc 360ml Renu MoistureLoc 360ml
Bausch & Lomb ReNu MoistureLoc Multi-Purpose Solution är avsedd för användning i den dagliga rengöringen, avlägsning av proteinbeläggningar, sköljning, kemisk desinficering och förvaring av alla mjuka kontaktlinser. Denna lösning ger bättre komfort till kontaktlinsbärare som besväras av symptom som relateras till torrhetskänslor vid kontaktlinsbärande. Under förvaring blir linsen beskaffad med ett fuktskikt före isättning.
Klicka här för mer information om produkten och för att beställaReNu Multi-Purpose ReNu Multi-Purpose
ReNu Multi-Purpose är en steril, buffrad, isoton lösning för upplösning av proteinrengöringstabletter, rengöring, sköljning, desinfektion, vätning och förvaring av alla mjuka kontaktlinser.
Klicka här för mer information om produkten och för att beställaSolo care aqua 360 ml Solo care aqua 360 ml
Solo-Care Aqua är en allt-i-ett/desinfektionsvätska som rengör, sköljer, desinficerar, förvarar, avlägsnar protein och fuktar alla mjuka kontaktlinser. Vätskan kapslar in och bevarar fukt i linserna och förhindrar att linserna torkar ut även i mycket torra miljöer. Vätskan kan användas på två olika sätt. Alternativ 1: Du gnuggar linsen med vätskan i 10 sekunder, sköljer i vätskan i ytterligare 10 sekunder och låter linsen sedan ligga i ett vätskefyllt etui i 5 minuter. Alternativ 2: Du gnuggar inte linsen utan lägger den direkt i linsetuiet och låter linsen ligga i vätskan i 4 timmar. Till varje flaska medföljer ett antibakteriellt linsetui som utrotar bakterier och andra mikroorganismer på linserna samt förhindrar ny bakterietillväxt i linsetuiet. Öppnad flaska bör kasseras efter 3 månader.
Klicka här för mer information om produkten och för att beställaAquify 5ml Aquify 5ml
Aquify är komfortdroppar med långvarig effekt till alla typer av kontaktlinser. Dropparna smörjer och fräshar upp torra ögon. Aquify är fri från konserveringsmedel och innehåller hyaluronsyra, ett ämne och som fuktar och håller fukten i ögat utan att klibba. Eftersom hyaluronsyran ligger kvar längre i ögat och efterliknar den naturliga tårvätskan behöver man inte droppa lika ofta som med andra produkter. Aquify 2ml räcker i cirka 25 dagar om man droppar en gång per dag. AQuify 5ml räcker i 60 dagar om man droppar en gång per dag. Öppnad flaska bör kasseras efter 8 veckor.
Klicka här för mer information om produkten och för att beställaExtend Extend
EXTEND är en mild men effektiv rengörings-, sköljnings-, desinfektions- och förvaringsvätska för mjuka och stabila kontaktlinser.
Klicka här för mer information om produkten och för att beställaLensway Solution Lensway Solution
Lensway Solution är en mild men effektiv rengörings-, sköljnings-, desinfektions- och förvaringsvätska för mjuka och stabila kontaktlinser. Innehållet är detsamma som Extend.
Klicka här för mer information om produkten och för att beställaetui Etui för kontaktlinser
Lensways etui är ett klassikt etui i Lensways färger. Etuiet är uppmarkerat med höger och vänster så att du enkelt kan hitta rätt lins.
Klicka här för mer information om produkten och för att beställaLensWay – Internetbutik för Linsvätska

LensWay – Nordens Största Internetbutik för kontaktlinser!
- Kontaktlinser levereras direkt hem till dörren
- Skickar din beställning inom 24 timmar
- Öppet köp

Klicka här för att beställa linsvätska
Allt om kontaktlinser

Billiga kontaktlinser
Vanliga frågor
Leveranstid och frakt
Innan du handlar
Olika typer av linser

Månadslinser
Endagslinser
Toriska linser
Färgade linser
Bifokala linser
Linsvätska
Märken och tillverkare

Bausch & Lomb
- Optima FW
- PureVision
- SeeQuence
- Soflens
Ciba Vision
- Focus
- Focus Dailies
- FreshLook
- Precision UV
Cooper Vision
- Frequency
- Proclear Compatibles
Johnson-Johnson
- Acuvue
- Surevue
Ocular Sciences
- Biomedics
Banklån | Kontakta oss | Copyright www.linser-kontaktlinser.se