Färgade linser till bästa pris.

Färgade linser

Beställ färgade linser och spara 50% jämfört med hos din optiker


CIBA Vision färgade linser CIBA Vision färgade linserFocus 1-2 wk Softcolors/NewVues Focus 1-2 wk Softcolors/NewVues
6 st linser per paket.
Focus Softcolor är en populär färgad månadslins som även kan användas som en 1-2 veckors lins. Linsen förstärker den egna ögonfärgen och passar framförallt dig som har blå, grå eller gröna ögon. Denna lins har en mer glatt yta som inte appelerar beläggningar. Personer känsliga mot ex. pollen och damm, uppskattar denna egenskap. Softcolorlinsen är lätt att sätta in då den har en fastare form och en något mindre diameter än andra linser. Om linserna inte används dagligen så skall de som mest användas vid 30 tillfällen under max två månader. Diameter 14,0

Klicka här för mer information om produkten och för att beställaFocus Softcolors Monthly Focus Softcolors Monthly
6 st linser per paket.
Focus Softcolors är färglinsvarianten av Focus Monthly Visitint, och är framtagen för att förstärka en naturligt ljus ögonfärg, exempelvis blå, grå eller grön. Linsen har alltså inte någon täckande färg. Focus Softcolor är en månadslins om inget anat ordineras av din optiker. Färgresultatet går tyvärr inte att garantera då det är individuellt beroende på den egna ögonfärgen. Denna lins har en något längre leveranstid.

Klicka här för mer information om produkten och för att beställa


FreshLook ColorBlends FreshLook ColorBlends
6 st linser per paket.
För dig som har mörka ögon och vill förändra din ögonfärg. Skillnaden mellan Colors och ColorBlends är att den senare har en mörkare irisring och är melerad i tre olika färger. Samtliga färgade linser har samma baskurva (8,6) och diameter (14,5).

Klicka här för mer information om produkten och för att beställaFreshLook Colors (Dimensions) FreshLook Colors (Dimensions)
6 st linser per paket.
Färgad månadslins som tidigare såldes under namnet Enhancers. Finns i tre olika färger. Linsen är främst avsedd för dig som har mellanljusa eller ljusa ögon och vill förstärka din nuvarande ögonfärg. Skillnaden mellan FreshLook ColorEnhancers och Focus Softcolor är att FreshLook ColorEnhancers är lätt spräcklig och har större färgyta samt en ofärgad pupill (mitten av linsen ofärgad). Om du har mörka/bruna ögon väljer du FreshLook Opaques. Baskurva 8,6 = Median. Diameter 14,5. Dessa linser har ca 14 dagars leveranstid.

Klicka här för mer information om produkten och för att beställaFreshLook Colors (Opaques) FreshLook Colors (Opaques)
6 st linser per paket.
Färgad månadslins. Finns i fyra olika färger. Opaque passar dig som har mörka/bruna ögon. Om du har ljusa ögon väljer du FreshLook Enhancers. Baskurva 8,6 - Median. Diameter 14,5.

Klicka här för mer information om produkten och för att beställa
Johnson & Johnson färgade linser Johnson & Johnson färgade linserAcuvue 2 Colours Enhancers Acuvue 2 Colours Enhancers
6 st linser per paket.
Acuvue 2 med färg. Passar alla som använder Acuvue 2. Finns för både ljusa (Enhancers) och mörka (Opaque) ögon. Linsen kan antingen användas som 2-veckorslins då linsen tas ut varje kväll, eller som en veckolins, då den används som en dygnet-runt lins. Flera optiker i Sverige ordinerar även Acuvue 2 som en månadslins. Om linsen inte används varje dag så får den max användas vid 30 tillfällen under, som längst, två månader efter öppnandet av originalförpackningen. Diameter 14,0.

Klicka här för mer information om produkten och för att beställaAcuvue 2 Colours Opaques Acuvue 2 Colours Opaques
6 st linser per paket.
Acuvue 2 med färg. Passar alla som använder Acuvue 2. Finns för både ljusa (Enhancers) och mörka (Opaque) ögon. Linsen kan antingen användas som 2-veckorslins då linsen tas ut varje kväll, eller som en veckolins, då den används som en dygnet-runt lins. Flera optiker i Sverige ordinerar även Acuvue 2 som en månadslins. Om linsen inte används varje dag så får den max användas vid 30 tillfällen under, som längst, två månader efter öppnandet av originalförpackningen. Diameter 14,0. Finns endast med baskurva 8.3.

Klicka här för mer information om produkten och för att beställa
Ocular Sciences färgade linser Ocular Sciences färgade linserBiomedics Colors Biomedics Colors
6 st linser per paket.
Biomedics Colors är den färgade versionen av Biomedics 55. Det är en opak färglins som ej skall förväxlas med Biocolor. Linsen är spräckligt målad för att täcka över mörka ögonfärger. Färgerna är diskreta och dova för att skapa en så naturlig färgförändring som möjligt. Biomedics Colors är avsedd att användas som en månadslins, om din optiker ej ordinerar något annat. Färgresultatet går tyvärr inte att garantera då det är individuellt beroende på den egna ögonfärgen. Denna lins har en något längre leveranstid.

Klicka här för mer information om produkten och för att beställa
Svensk nätbutik - billiga kontaktlinser

Svensk nätbutik med låga priser 
- klicka här för att beställa direkt.
- Leverans direkt hem
- Lägre priser
- Snabbare service

Klicka här för att beställa ifrån LensWay.se
Allt om kontaktlinser

Billiga kontaktlinser
Vanliga frågor
Leveranstid och frakt
Innan du handlar
Olika typer av linser

Månadslinser
Endagslinser
Toriska linser
Färgade linser
Bifokala linser
Märken och tillverkare

Bausch & Lomb
- Optima FW
- PureVision
- SeeQuence
- Soflens
Ciba Vision
- Focus
- Focus Dailies
- FreshLook
- Precision UV
Cooper Vision
- Frequency
- Proclear Compatibles
Johnson-Johnson
- Acuvue
- Surevue
Ocular Sciences
- Biomedics
Smslån | Kontakta oss | Copyright www.linser-kontaktlinser.se